Aanvraagformulier Examen

Quantum-Coach Opleiding

Velden met een * zijn verplicht, rest is optioneel

Let op: Het formulier kan tussentijds NIET bewaard worden,
dus zorg dat je alles bij elkaar hebt bijv. in een Word document voordat je begint, o.a. alle verhalen (100-150 woorden), de data van je certificaten en je foto voor je Quantum-Coach vermelding op www.quantumcoach.info. Als je dat niet bij elkaar hebt, dan heb je kans dat je alles kwijtraakt, omdat je het tussendoor niet kunt opslaan.


Praktijkgegevens


Bereikbaarheid praktijk


Inschrijving*


Principes*

Healer
Bewust Zijn
Het Bewust Zijn van de healer is essentieel. De healer voelt zelf wat hij/zij voelt, daarom heeft de healer zelf altijd de regie tijdens de behandeling. Lichamelijke en emotionele klachten geven aan dat er een verstoring is van de balans.

Zelf genezing
Degene die behandeld wordt of die zichzelf behandelt is de healer en geneest zichzelf van binnenuit. Als behandelaar maak je de ander niet beter, je helpt.

Zelf verantwoordelijk
De healer leert zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen proces. De healer is de regisseur.

Zelf werkzaam
Door de methodes te gebruiken, kan de healer grip krijgen op de balans. Als de healer in actie komt, is de kans groot, dat er snel verbetering in de klachten optreedt. Zelf werkzaamheid is belangrijk bij deze methodes.
Behandelaar
Respect
Respect en onderlinge gelijkwaardigheid tussen de behandelaar en de healer zijn essentieel. De behandelaar vraagt in principe de healer bij iedere stap om toestemming. Hierdoor wordt de healer bewuster en krijgt de gelegenheid om de eigen grenzen te bewaken. De healer kent zijn of haar lichaam het beste, dus de behandelaar gebruikt de informatie van de healer.

Samen
Tijdens een sessie verzamelt de behandelaar samen met de healer de informatie. Als de healer optimaal meedenkt is de kans veel groter dat door samen te werken de verstoringen en onbalansen gevonden worden. Er is een besloten Facebook forum, waarin studenten van QTouch Trainingen met elkaar meedenken, elkaar inspireren en kennis delen.

Openheid
Tijdens de behandeling benoemt de behandelaar de behandelstappen hardop. De healer weet welke behandelstap genomen wordt. Dit zorgt voor duidelijkheid en bewustwording.

Kennisoverdracht
De behandelaar leert de healer bewust te zijn, zodat de healer zelf onbalansen en verstoringen herkent. Tevens leert de behandelaar indien mogelijk de healer een zelfbehandeling, zodat de healer zichzelf waar mogelijk kan behandelen. Bij elke behandeling die de behandelaar doet leert hij/zij samen met de healer iets nieuws.
Methodes
Grenzen
Als het voor de behandelaar of de healer niet goed voelt om deze behandelingen te geven of te ondergaan, dan wordt er niet behandeld. De behandelaar bewaakt de grenzen en helpt de healer ook de grenzen te bewaken en stuurt door naar andere disciplines indien de eigen kennis/opleiding te kort schiet.

Resultaat
Bij het ontwikkelen van de methodes is zoveel mogelijk gekeken naar datgene wat een duidelijk en direct resultaat oplevert, het zelfgenezend vermogen versnelt, wat eenvoudig is en wat bij de behandelaar zelf en bij anderen toegepast kan worden.

Reacties
De behandelaar let op de reacties tijdens de behandelingen. Alles wat de healer voelt, bedenkt of waarvan hij/zij zich bewust wordt, kan gebruikt worden voor de vervolgstappen.

Trilling
Ieder orgaan, iedere cel, ieder mens heeft zijn eigen unieke trilling. Alles heeft een eigen unieke trilling, ook voeding, emoties, gedachten en klachten. Als de healer last heeft van een trilling, dan noemen we het een verstoring of een onbalans. Als deze verstoring of onbalans wordt behandeld dan verandert de trilling.

Bij behandelingen waarin ik de Quantum-Coach methodes gebruik, hanteer Ik de volgende principes.

Alleen als je alle bovenstaande items hanteert in je sessies, kun je je aanmelden voor het Quantum-Coach Examen.


Certificaten*

Vul de datum van het certificaat in. Alle workshops moeten bij ons gevolgd zijn. De QT1 mag ook 1 keer bij een andere trainer gevolgd zijn, zet dan de naam van de trainer erbij. De Quantum-Coachdag hoef je dit keer nog niet gevolgd te hebben.


Zelfstudie*

Alleen als je alle workshops hebt gevolgd met bijbehorende (zelf)studie-uren vóór de examendatum, kun je je aanmelden voor het Quantum-Coach Examen, zie het studieplan. Alle items hieronder moeten aangeklikt worden.

Alleen als je alle onderstaande boeken gelezen hebt vóór de examendatum, kun je je aanmelden voor het Quantum-Coach Examen. Alle boeken moeten allemaal aangevinkt worden.

Het QT Supercharging boek is in het Engels verkrijgbaar. De digitale versies zijn vaak goedkoper. De boeken worden niet getoetst tijdens het examen. Je mag de kennis tjidens het examen uiteraard wel gebruiken.


Ervaringsverhalen*

Vermeld hier ervaringsverhalen (100-250 woorden per verhaal), die gedeeld mogen worden en die je ook voor je website kunt gebruiken. Gebruik alleen voornamen als je toestemming hebt. Beschrijf stapsgewijs wat je tijdens de sessies hebt gedaan en welke technieken/oefeningen je hebt gebruikt. Gebruik de terminologie van de workshops.

Zorg dat je de teksten al gemaakt hebt in een ander document, zodat ze niet verloren gaan als je het formulier niet af kunt maken. Je kunt ze vervolgens kopiëren en hieronder op de juiste plaats plakken.


Praktijk

Klik hieronder voor de
Quantum-Coach Voorwaarden

Klik hieronder voor de
Privacy Policy

Kies een examendatum en ga akkoord met de privacy policy.