eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Webshops

bol.com
QTouch
iTunes

Richard Gordon

QTouch Trainingen (NL)

Quantum-Touch AnkertjeNeem een kijkje ...

Het Ankertje "Quantum-Touch voor iedereen" is een inleiding en een aanvulling op de boeken van Richard Gordon over Quantum-Touch Level 1 en Level 2. Het Ankertje is voor iedereen interessant, zowel voor de beginner als de ervaren Quantum-Toucher. Het Ankertje bevat veel verhalen van cliënten, cursisten en therapeuten. Je kunt het boek bestellen.

Quantum-Allergy boek en ebookNeem een kijkje ...

Het Quantum-Allergy boek en ebook bevat de complete workshop Quantum-Allergy Level 1. In dit boek vind je alles over het vinden en resetten van verstoringen in je balans, allergieën, overgevoeligheden, prikkels, lichamelijke en emotionele klachten. Zelf aan de slag, minder klachten. Je kunt het boek bestellen. Er is ook een Engelse versie.

Pendants en portals

Pendants en portals kunnen in Nederland het beste aangeschaft worden via onze cursiste Minke Strikwerda f2hmkstrikwerda@live.nl.

De pendants en portals kunnen ook zelf in Amerika aangeschaft worden, let dan op verzend- en douanekosten. Hieronder vind je de informatie over pendants en portals.  

Testsets, QTouch Trainingen

Basistestdoos en testdoos 1, wordt nog ingevuld. Je kunt de testdozen bestellen.

Dierentestdoos, wordt nog ingevuld.

Bol.com (NL, EN)

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

iTunes (NL, EN)

Informatie boeken

Quantum-Touch Level 1

Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in het genezen met je handen. Of je nu chiropractor, fysiotherapeut, energetisch genezer bent, aan lichaamswerk doet of in een ander medisch beroep werkzaam bent, met quantum-touch kun je een dimensie aan je werk toevoegen die tot nu toe onmogelijk leek. In dit boek maak je kennis met speciale adem- en lichaamsbewustzijnstechnieken, waarmee je je energie op een zodanig niveau kunt brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingprocessen verlopen sneller. Kinderen kunnen het zich spelenderwijs eigen maken, zo simpel is de techniek, maar toegepast door artsen, acupuncturisten en in de chiropraxie heeft het een enorm effect. Dit boek is een absolute aanrader, zeker als je de workshop Quantum-Touch Level 1 volgt.

Quantum-Touch Level 2

Stond `Quantum-Touch 1.0 voor `helen met je handen , in `Quantum Touch 2.0 leert hij ons nu genezen met behulp van hartenergie en door met een andere blik naar onze wereld te kijken. Bijzonder hierbij is, dat Gordon er hierbij vanuit gaat dat mensen alleen zichzelf kunnen genezen. Degene die Quantum Touch 2.0 aan een ander geeft, helpt diegene zichzelf te genezen. Richard Gordon laat zien dat het door met liefdevolle aandacht naar iemand te kijken of aan iemand te denken mogelijk is om pijn te verlichten en mensen te verlossen van lichamelijke en geestelijke klachten. Het bijzondere aan de Quantum Touch methode van Richard Gordon is, dat iedereen het kan leren, ongeacht opleidingsniveau of achtergrond. Dit boek geeft alle handvatten om succesvol met Quantum Touch 2.0 te werken. Dit boek is een absolute aanrader, zeker als je de workshop Quantum-Touch Level 2 volgt.

Supercharging Quantum-Touch

Het boek dat aansluit op de Quantum-Touch Supercharging Workshop. Dit is een praktijkboek voor gevorderden, met veel informatie over aanvullende technieken. Met behulp van Super Quantum Touch wordt het mogelijk de effectiviteit van de healingsessies te verhogen. Alain Herriott presenteert deze methode en legt stap voor stap uit hoe je je lichaam in balans brengt, je waarnemingsvermogen aanscherpt en je vaardigheden verdiept om anderen te helpen. Met de technieken kun je zowel emotionele verstoringen als fysieke klachten te lijf gaan. Fibromyalgie, depressie, gewichtsproblemen en uiteraard een zere vinger kun je er succesvol mee aanpakken. Dit boek wordt vooralsnog niet meer uitgegeven. Misschien is het nog in het Engels verkrijgbaar.

Transformatie door Quantum-Touch

Een zelfstudieboek, deze workshop wordt niet meer gegeven. Alain en Jody Herriott introduceren in Transformatie door Quantum Touch een benadering van energetisch helen, meditatie, en het veranderen van de werkelijkheid: core transformation. Ontdek door middel van dit boek hoe energie door jou en je cliënten stroomt, om zo bij de kern van het probleem te komen. De auteurs laten ook zien hoe je een stille staat van vreugde kunt bereiken waardoor je lichaam genoeg kracht heeft om bijvoorbeeld botten recht te zetten en stress te verminderen. Ontdek hoe energie door je lichaam stroomt en kom zo bij de kern van je probleem.