eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Inschrijving

Let op!

Klik na het invullen en het bevestigen van het formulier nog op het envelopje om te zorgen dat je de bevestigingsmail ontvangt!

Bevestiging

Na het invullen ontvang je direct en automatisch een bevestiging met uitgebreide informatie, zo niet mail ons dan even via mail@qtouch.nl en voeg mail@qtouch.nl, linda@qtouch.nl en yolande@qtouch.nl toe aan je contacten, zoda berichten niet in je spambox terecht komen. In de week voor de workshop ontvang je nogmaals informatie. Je hebt 14 dagen het recht om te annuleren.

Betalen

Graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop betalen. Je kunt ook direct via e-Acceptgiro en iDeal betalen. Als je het zelf overmaakt, vermeld dan: voor- en achternaam, datum workshop of het factuurnummer. Rekening IBAN NL36INGB0002016972, BIC-code: INGBNL2A t.n.v. EY Alderlieste (EY van Rosmalen-Alderlieste).

Korting

Na inschrijving voor een Quantum-Allergy of Quantum-Share Workshop ontvang je een kortingscode van € 5 voor het ebook Quantum-Allergy. Als je het (e)book bestelt, kun je de kortingscode invullen.