eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Quantum-Share Workshop

Quantum-Share is een totaal nieuw concept: een meta-methode, een methode over alle methodes heen. De kracht van deze healingmethode is dat je al je eigen kennis, je eigen ervaring en alles wat je er nieuw bij leert, steeds kunt integreren met alle kennis uit de Quantum-Share kennisbank.
Wij hebben heel veel verschillende methodes op het gebied van alternatieve geneeswijzen en healing gevolgd en we hebben uitgebreide praktijkervaring opgedaan door alles wat we geleerd hebben te mixen en te zoeken naar optimale resultaten. Door op deze wijze te werken hebben we veel positieve effecten bereikt met onze behandelingen.

De consequentie van het volgen van veel workshops is dat je er maar een beperkt deel van onthoudt en in de praktijk gebruikt. Daarnaast overlappen veel methodes elkaar voor een klein of groter deel, waardoor heel veel informatie overbodig is. Aan de andere kant levert iedere workshop weer inspiratie op. Overeenkomsten zie je bijvoorbeeld bij: tijdlijnen, aarden, kleuren, klanken, symbolen en loslaten.

Beschrijving workshop ...

Kennisbank

Hierdoor hebben we een enorme kennis opgebouwd die wij getransformeerd hebben in een kennisbank die zich continue verder blijft ontwikkelen met onze kennis, de kennis van een ieder die met deze kennisbank werkt en vooral ook je eigen kennis. In deze kennisbank spelen ook de ervaringen tijdens het opleiden van meer dan duizenden cursisten in onze Quantum-Touch, Quantum-Allergy en Quantum-Bodyscan Workshops een grote rol.

Mindmaps

Deze kennisbank hebben we gestructureerd door middel van mindmaps waarmee je op een gemakkelijke wijze kunt werken. Zo vermijd je dat je alles uit je hoofd moet leren; het is als het ware een collectief geheugen waar je moeiteloos uit kunt putten en je door kunt laten inspireren. Hierin integreer je helemaal je eigen manier van werken.

Quantum-Share Licentie ONLINE

Wij hebben al weer een Quantum-Share workshop gegeven, met een geweldige groep enthousiaste mensen, met de vernieuwde en aangevulde versie van Quantum-Share
Weer vonden er bijzondere healingprocessen plaats zoals een zere schouder die binnen 10 minuten helemaal functioneerde (eigenlijk al sneller maar de uitleg van de demonstratie duurde zo lang;-) en pijnlijke ruggen, heupen en hoofden die in korte tijd herstelden, snelle inzichten in blokkerende overtuigingen en opzienbarende ervaringen met de nieuwe, verrassende technieken.

De Quantum-Share methode wordt regelmatig aangescherpt, vereenvoudigd en uitgebreid en nog leuker!

QS-cursisten kunnen online toegang krijgen tot de Quantum-Share mindmaps, om nieuwe mindmaps te kunnen uitprinten en/of de mindmaps op de iPad/iPhone te gebruiken en om door te klikken, door een licentie voor 1 gebruiker te nemen, voor slechts 50 euro, via shop.qtouch.nl.

Updates

We zorgen er voor dat als je wijzigingen aanlevert, je een nieuwe versie ontvangt en tevens kun je een nieuwe versie ontvangen als we een Quantum-Share workshop geven.

Op dit moment is er al een hele groep cursisten die dagelijks gebruik maakt van Quantum-Share Online.

Mis het niet en geef je op voor een jaar vol nieuwe mogelijkheden, kennis en plezier!

Daarnaast is er natuurlijk nog een hele plezierige manier om up to date te blijven van deze ontwikkelingen is door een herhaling van de workshop te volgen zodat je de meest actuele versie van de syllabus verkrijgt EN weer een dag kan genieten en aan jezelf kan werken in een veilige en energieke omgeving.

Mindmap allergie

Diverse workshops

Ontstaan van Quantum-Share

xx

Reacties na de workshop

Het was heel leuk om mee te doen en heb weer bruikbare dingen opgedaan, waaronder het op de rug kloppen bij gevoelens en situaties die dwars zitten. Ik heb er al iemand mee kunnen helpen met een langslepend pijngevoel. Geweldig!
Wat de workshop zelf betreft, ik heb alles wat rustiger op een rijtje kunnen zetten, eenmaal thuis. Ik heb enorme bewondering voor jullie dat jullie zo'n goede manier hebben gevonden om een leiddraad te maken om zo op een snelle manier heel diep bij de cliënt naar binnen te gaan a.h.w. en bij de probleemgebieden uit te komen. Het is echt een geweldig hulpmiddel in de praktijk.

Ook de map zit logisch in elkaar, bij nader inzien. Door tabbladen erin te doen, werkt het voor mij nog wat overzichtelijker.

Al met al, het is een geweldig stuk werk dat jullie verricht hebben en er zullen veel mensen profijt van gaan hebben.

Veel succes er verder mee. Hartelijke groetjes,Kathleen

Wat een berg werk hebben jullie verzet om dat allemaal in modellen onder te brengen. Maar het werkt als een trein. Dank jullie wel voor de mogelijkheid om hier kennis van te mogen maken. De Humor, de vaart, de eenvoud, maar ook de sfeer en de verzorging waren helemaal top.
Ik weet zeker, dat jullie nog heel veel Touch-ers hier een groot plezier mee gaan doen.
Groet, Coby de Grijs, Edelsteencentrum Kristalijn, www.kristalijn.com

Coby de Grijs
Hoi Linda en Jolande
Allereerst wil ik jullie bedanken voor deze mooie kans om deze workshop te mogen doen. Super echt super. En daarom zal ik ook mijn best doen om mijn ervaring van deze dag zo goed mogelijk te omschrijven.
Vandaag 25 juni 2010 was het zeker een mooie dag en met mensen die ook heel erg gemotiveerd waren, super. Ik vind dat jullie over deze workshop goed nagedacht hebben en daarom ook bewust voor deze manier gekozen hebben let op het woord bewust hahaha.

Het is een duidelijk en een zeer snelle manier om spelende wijs steeds weer nieuwe hoge Frequenties, door te kunnen geven. Door allerlei namen te gebruiken die hun eigen unieke trillingen hebben. En doordat deze materie nu in stappen op papier staat, is het ook doel bewust en makkelijk te gebruiken. En zo kun je ook steeds meer combinaties maken door steeds meer hoge trillingen.

Door er mee te oefenen kwam ik er achter dat het ook echt werkt en het je ook bewust maakt waar de klacht vandaan komt, door vraag en antwoord. Zodat je weer vandaar uit verder kunt gaan met je Quantum Touch behandeling op de juiste plek. En dat je door het protocol ook goed kan bijhouden wat je bevindingen zijn en hoe je het goed kan afronden, daardoor kom je duidelijk over bij degene die je behandelt.

Ik vind de workshop zeker goed en duidelijk ook voor degene die je behandelt. En je kunt ook laten zien wat je bevindingen zijn en de verbeteringen. Het is zeker een hele goeie basis voor een Quantum-Share workshop. En het is nog eindeloos te combineren naar mijn mening

Dus super goed gedaan.
GoGoGo, een energieke groet van Nico

Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan bij de mensen om me heen (buren collega's familie etc) Verdriet, zonneallergie en 'hooikoorts of was het nu verkoudheid en ik voel ook boosheid"
De map is een mooie duidelijke leidraad maar nog mooier: de aangeleerde technieken kon ik in de praktijk brengen zonder dat ik die map erbij moest pakken. Dus eerste hulp bij ongemakken... en direct resultaat.

Met een familie BBQ heb ik kort en krachtig een nichtje op een reactie behandeld die voortkwam uit de zon, zei ze. Maar er is meer bij haar aan de hand. Ik heb haar 2 x 3 maal geklopt op haar rug terwijl ze de allergische reactie met haar handen vasthield op bovenbeen en knieholte. De jeuk verdween en na 30 minuten was de plek zo goed als normaal. Maar ook zag ik haar ontspannen, wat meer en diep zuchten en ik ervaarde wat opluchting bij haar. Dat vond ik echt super om te ervaren!

wat ik bijzonder vond om te zien dat de medecursisten het meteen in hun werkmethode konden toepassen. Dus niet een nieuwe aparte methode maar passend bij dat wat er al is.

Zelf ben ik ook een aantal keren behandeld door de medecursisten en dat voel ik nu nog in mijn lijf, ondanks dat de behandelingen kort en krachtig waren. Of misschien juist omdat ze kort en krachtig zijn! Mijn 'slepende' achillespeesblessure voelt nu rustig. Er is een gat in mijn aura gedicht en dat is mooi (door Karin) Ik maak me niet meer druk om geld (LOL!) en hoop dat ik dat lang kan vasthouden ;-)

ik ga zodirect met de mindmaps zitten en misschien lekker aanvullen voor mezelf :-)

IK VOND HET FANTASTISCH! En bedankt dat ik er bij mocht zijn :-))

Dikke kus Maaike

Ik vond het een super leuke workshop. Leuke nieuwe techniek die ik zeker toe ga passen. Er zit een goede structuur in. Hij is speels en uitdagend. Ik ben er heel enthousiast over. Hij is mooi omdat je hem zelf kan uitbreiden met je eigen kennis. Bedankt voor de leuke en gezellig dag!
Groetjes Linda (Linda Liefting, acupuncturiste, www.praktijkjade.nl)

Praktijk Jade
Hallo Linda/Yolande,
Het was weer een verrassende workshop met leuke mix van nieuwe informatie maar ook bekende technieken. Heel doeltreffend en goed te gebruiken bij andere maar ook zeker bij jezelf. Leuk dat ik er bij mocht zijn.

Groetjes José

Referenties

Vader ging op stap
Tijdens de visserijdagen heb ik een pilsje gedronken wat erg gezellig was. Een paar dagen later kreeg ik een ontzettende keelpijn, etc, etc. en vreselijk hoesten net of je een baal zware shag op gerookt had. Dit heeft enkele weken geduurd en toen bleek het weer wat beter te gaan maar dat was schijn. zo voelde ik mij lekker en een uur later was het weer minder of een hele goede dag en de volgende dag weer tegen ziek aan. Maar ik was achteraf niet de enigste want veel mensen met mij hadden het te pakken.
Vermoedelijk heb ik dit opgelopen met het pilsje, niet goed of helemaal niet gespoeld. Vrijdag 1 oktober was er in Egmond aan Zee een Quantum-Share Workshop en tijden de pauze vroeg ik aan Yolande iets over B12 wat ik hier mee kon doen, want het lichaam was moe. Uiteraard wist Yolande hier wel raad mee en begon mij te behandelen...........................................................................

Het is nu ruim een halve week later en ik voel mij weer prima, Ik kan iedereen deze behandelmethode aanbevelen helemaal geweldig, weer een goede aanvulling op Quantum-Touch en Quantum-Allergy. Anton Griep.

Allergie voor bewegingen
Even een klein succesje met je delen. Gisteravond heb ik mijn zoontje behandeld voor bewegingen armen, benen en hoofd. Vanmiddag kwam zijn juf naar ons toe om te vragen wat we met hem hadden gedaan. Zijn gedrag was opvallend veel rustiger!! Ik merkte het net ook met naar bed gaan. Normaal was ik zeker een aantal keren geslagen door hem en nu zijn zijn bewegingen veel meer onder controle. Groet Jasmijn
Emoties
Vlak na de workshop Quantum-Share vertelde een vrouw dat ze, ondanks alles wat ze er al aan gedaan had, nog steeds een heel naar gevoel naar haar vader had. Hij had haar nl als oudste dochter van school gehaald om haar moeder thuis te helpen met de 7 kinderen. Ze heeft als enige nooit mogen doorleren, maar kreeg totaal geen waardering van hem voor al haar werk en haar opoffering, wat nog steeds pijn deed. Ik bood aan haar met dat stuk te helpen en heb toen QS gebruikt. Niet te geloven, na de eerste reser, voelde ze zich al bevrijd van dit nare gevoel en een stuk lichter. Ze kon nu aan hem denken zonder allerlei emoties erbij te voelen.
Omdat het zo goed ging hebben we meteen een tweede pijnplek aangepakt op de zelfde manier (haar enige zus, waar ze heel goed mee kon opschieten liet haar plotseling een aantal jaren geleden zonder uitleg vallen). En ook hier was alle pijn weg na één behandeling. Ze werd er helemaal vrolijk van en voelde zich een stuk beter en lichter.

Een week later kwam er een vrouw die gemerkt had, dat ze soms op de zelfde negatieve manier als haar overleden moeder altijd deed, kon reageren op hele normale dingen. (De zon schijnt. Nou, morgen zal het wel weer gaan regenen b.v.). Ze zag het hele beeld van haar moeder zo voor zich als ze dat deed. Na toestemming gevraagd te hebben, heb ik haar hiervoor met QS behandeld en alweer ongelooflijk: na één keer was ook zij van dit gevoel af en voelde haar hele buik/maaggebied veel leger. Ook zij voelde zich veel lichter.

Hartelijke groet, Kathleen

Behandelingen Yolande en Linda
Bechterew 2e behandeling 28 mei 2010
Vandaag mocht ik de 2e behandeling van Yolande en Linda ontvangen.
Eerst werden er weer foto's gemaakt, om te kijken of er iets veranderd was. Wat opviel was de beweeglijkheid van mijn nek. Voor een paar maanden geleden kon ik mijn hoofd amper draaien en nu zit er weer wat beweging in. Het is nog niet echt veel, maar al een enorme vooruitgang met een paar maanden geleden.

De behandeling begon bij de SI gewrichten. Deze waren pijnlijk, omdat ik de afgelopen weken in de tuin aan de gang ben geweest. Met meerdere buren hebben we nieuwe schuttingen geplaatst en hierdoor ben ik lichamelijk weer over mijn grenzen gegaan. Binnen enkele minuten stroomden de energiegolven door mijn SI gewrichten en zakte de pijn een flink stuk af. Het blijft me verbazen !

Vervolgens was het gebied tussen de schouderbladen en de nek aan de beurt. Dit is het gebied wat bij mij behoorlijk vast zit. Tijdens de behandeling gebeurde er weer van alles. Het kronkelde en draaide weer in dat gebied, alsof er ketens werden losgegooid. Golven van warmte en flitsende energie werden afgewisseld met momenten van absolute leegte, waardoor het leek alsof ik van een afstandje naar mezelf kon kijken.

Soms voelde ik me vast staan als een huis, waardoor het leek alsof mijn voeten langzaam in de aarde zakten. Soms had ik het gevoel dat ik alle kanten op kon vallen en ik totaal uit balans was. Bij vlagen had ik enorme gaapaanvallen.

Er gebeurde nog veel meer, maar ik merk telkens weer dat het erg lastig is om alles exact onder woorden te brengen, daarvoor is het gevoel bij de behandeling soms te abstract. Het mooie van de behandelingen is, dat al lijkt het heel zweverig, het dit in feite niet is. Integendeel. Tijdens de behandelingen wordt gewoon af en toe lekker gekletst en vooral veel gelachen !

Tot slot werd er aan mijn grote wens gewerkt. Door de verstijvingen in mijn wervelkolom, zweeft mijn hoofd enkele tientallen centimeters boven de grond als ik op mijn rug lig. Mijn grote wens is dat er een tijd komt dat ik gewoon weer plat op de grond kan liggen en mijn hoofd weer op de grond kan laten rusten. Na de behandeling hing mijn hoofd enkele centimeters lager dan daarvoor. Fantastisch !

De 28e mei was voor mij weer een prachtervaring! Door de QT is mijn hele denkwijze veranderd. Niets is onmogelijk en alles kan te allen tijde veranderen !

Verder merk ik dat mijn lichaam na inspanning veel sneller herstelt dan de laatste jaren. Wat ik al eerder schreef, met hele kleine stapjes verandert er van alles in mijn lichaam, maar die kleine stapjes betekenen voor mij enorm veel !

Dames heel veel dank weer! ( O en sorry, want de regenpijp werd geplaatst en de aanhanger werd gevuld: ik had de energie ervoor en heb die klussen samen met Irene gedaan).

Liefs, Rob

Veel geopereerde "klompvoet"
Wil je nog iets moois laten weten. Woensdag ben ik voor het eerst, sinds ruim een jaar, naar het strand geweest en heb door het mulle zand gelopen. En GÉÉN pijn in mijn voeten gehad!!!!! Normaal lig ik dan 's nachts wakker van de pijn.
Bedankt voor dit mooie kado, heb zo heerlijk kunnen genieten met mijn dochter op het strand.

Groeten Sandra

Bechterew, behandeling 9 april
Rob, Bechterew
Ik ben Rob, heb Bechterew, hierdoor is het gebied van C7 t/m T6 verstard en verbeend, daarnaast heb ik een dubbele scoliose.

Hierdoor ben ik snel vermoeid, heb ik dag in dag uit pijn en kan ik mijn hoofd praktisch niet draaien.

Circa 2 weken voor deze behandeling zijn me de basisprincipes van Quantum-Touch door Yolande bijgebracht. Diezelfde avond werden mijn heupen al recht gezet en voelde ik na een paar minuten al ruimte ontstaan tussen mijn schouderbladen en in mijn nek. Na de behandeling een heerlijk loom en zwaar gevoel over me.

Vanaf dit moment ben ik dagelijks wel een minuut of 15 met QT bezig. Hetzij met Irene mijn vrouw, hetzij alleen.

Na 1 dag had ik al een mooie ervaring. Ik lag op de bank mijn borstwervels te behandelen, na ca. 3 minuten hoorde ik 1 van mijn wervels enorm kraken, alsof mijn rug brak. Ik bleef even doodstil liggen omdat ik toch wel geschrokken was, maar ineens voelde ik dat een wervel die al jaren vast zat ineens weer kon bewegen.

De behandeling van de 9e april met Quantum-Share® was voor mij een prachtervaring. Eerst werd er gekeken naar mijn heupen en na 2 weken stond deze nog steeds recht.

Samen lieten de dames de Quantum-Share op mij los. Als eerste de SI gewrichten omdat deze ook behoorlijk vast zitten, na een paar stromingen voelde ik daar een lichte golfslag ontstaan en zag ik bij wijze van spreken de ruimte ontstaan.

Vervolgens lieten ze me een afbeelding van een wervelkolom zien puur om mijn onderbewuste te laten zien hoe een wervelkolom eruit hoort te zien. Hierna waren de nek en borstwervels aan de beurt.

De manier van werken vond ik erg bijzonder (en, ook niet onbelangrijk, vol humor).

Op mijn 5e heb ik een behoorlijk ongeluk gehad, ik viel in de douche achterover in een grote fles, hierdoor werd mijn rechter lengte spier doorgesneden, 7 à 8 ribben werden doorgesneden en mijn longen en nieren kwamen bloot te liggen. Ik verloor veel bloed, en heb weken in het ziekenhuis gelegen. Dit was een behoorlijk traumatische ervaring voor me.

Toen Yolande 2 weken voor deze behandeling bij ons was vertelde ze al dat het heel goed mogelijk was, dat hierdoor mijn rug een enorm harnas heeft opgetrokken en dat hier de verstarring vandaan zou kunnen komen. Op die manier had ik het nooit eerder bekeken.

Tijdens de behandeling van de 9e april kwamen ze hierop terug. Door tijdens de QT periodes te noemen, een jaar voor het ongeluk, het moment van ongeluk Een jaar na het ongeluk, etc. werd mijn onderbewuste teruggevoerd in de tijd.

Ik merkte er in die zin niet veel van, dat ik geen beelden kreeg van het ongeluk etc. Maar met mijn lijf gebeurde des te meer. Ik kan moeilijk alle sensaties onder woorden brengen, maar er kronkelde en bewoog van alles in mijn rug. Enorme warme golven stroomden door mijn lichaam.

Heel apart was dat ik op het moment dat ze terugkeerden naar het moment van het ongeluk, ik mijn balans kwijt was en de neiging had om achteruit te vallen. Daarna ontstond er een soort vacuüm, een stilte in mijn hoofd. Alsof ik op een luchtbedje midden op een kalme zee dreef. Als laatste had ik een gevoel alsof mijn lichaam als een soort pixels uiteen dreef.

Ik kan moeilijk alles meer terug halen, maar na de behandeling heb ik de hele dag in een roes gezeten. Ook had ik af en toe enorme gaapaanvallen. In mijn lijf en vooral mijn wervelkolom voelde ik ruimte en mijn benen waren loodzwaar.

Het was / is een fantastische ervaring. De laatste jaren heb ik me berust in mijn ziektebeeld en alle ongemakken die daarbij horen. Ik accepteerde dat het is zoals het is, en dat het niet snel beter zou worden.

Nu door de QT en QS ervaar ik dat je lijf ten alle tijden kan veranderen en dat je het etiketje wat je erop geplakt krijgt, in mijn geval Bechterew, ook slechts een etiketje is.

Ik ervaar nu ruimtes in mijn nek en rug die ik jaren niet gevoeld heb. Het zijn hele kleine stapjes, maar het zijn stapjes voorwaarts en dat is voor mij een enorme ervaring !

Bedankt !

Onrust
Hadi Yo, Dat was mooi en fijn! Waarvoor nogmaals dank!
In het begin had je je handen lang op mijn hoofd, eigenlijk op mijn hersenen. Het leek wel of mijn hersenen gewassen werden! Ik merkte dat ik ver van mijzelf verwijderd was en voelde de enorme onrust en de neiging om op te staan en steeds maar weer op weg te gaan. De onrust en spanning en weerstand in mijn hoofd voelde ik langzaam wegglijden. Op een gegeven moment viel ik ergens doorheen en kwam zo leek het in een andere ruimte. Een ruimte waarin het licht was en rustig, vredig. De onrust was verdwenen. Af en toe hoorde ik je blazen of zoiets en dat was dan net op een moment dat er iets vast zat in mij of dat ik net ergens doorheen ging.

Ik werd ineens vrolijk en moest glimlachen bij het beeld wat er in mij ontstond van een trein die met hoge snelheid reed en waar ik uit hing. (zie foto!) Ik begreep ineens dat ik net zo goed binnen in de trein kan gaan zitten en dat het soms wel leuk is om er uit te hangen maar dat het ook gestrest voelt en je een koude kop krijgt als je er als maar uithangt. Toen gingen je handen naar mijn borst/schouders. Ik behield een stevig basisgevoel maar ik voelde onmiddellijk weerstand en spanning en eigenlijk daaronder een enorme pijn en verdriet. Dat was niet zo fijn en ik verlangde naar de innerlijke rust die er daarvoor ontstaan was. Het leek heel lang te duren voordat er weer ruimte kwam, langzaam verdween de spanning en de pijn en kwam ik boven drijven.
Heerlijk om weer eens zo heel dicht bij mezelf te komen, te avonturen en los te laten wat al lang weg mag. Dank!
Ciao,Rudolpho