eerste instructeurs in Nederland

QTouch Trainingen

Vul je emailadres in voor
de gratis nieuwsbrief!

Supercharging Workshop

SUPERCHARGING borduurt voort op Quantum-Touch-principes, die laten zien hoe je Levenskrachtenergie voor jezelf en anderen kunt genereren. Deze workshop is een prachtig vervolg op de Quantum-Touch Level 1 Workshop (helen met je handen). Bereid je voor om verbaasd te worden!

Quantum-Touch, Inc. brengt de SUPERCHARGING-workshop na jaren weer terug! Deze eerdere favoriet van ons is gereviseerd, gerevitaliseerd en je kunt deze vanaf augustus 2018 bij ons volgen! 

Beschrijving workshop ...

SUPERCHARGING is een 2-daagse workshop vol met gereedschappen, technieken en oefensessies, nieuw opgezet voor de energie van vandaag. Je leert je QT-energie te versterken zodat je veel meer kunt doen tijdens een QT sessie en je leert hoe het resultaat langdurig vastgehouden kan worden. Je leert je eigen en andermans energie uitermate te verhogen, voor gezondheid, intuïtie en persoonlijke transformatie. Je leert je trilling automatisch in te tunen op de weefsels en chakra's van degene met wie je werkt. Je leert visualisaties, nieuwe technieken, een symbool, werken met kleuren en nog veel meer

Boeken

Het nederlandse Supercharging Quantum-Touch boek is niet meer beschikbaar, het engelse wel. Ankh-Hermes onderzoekt de mogelijkheden om het nederlandse boek weer te leveren. Tijdens de workshop ontvang je van ons een nederlandse syllabus.

Supercharging boek
Supercharging Quantum-Touch Engels

Wat leer je?

  • Versnel en verbeter de effectiviteit van je Quantum-Touch-sessies
  • Revitaliseer jezelf met de 12 fundamentele kleuren van optimale gezondheid en welzijn
  • Betrek je 12 chakra's en "Central Channel" om de energie krachtig te stimuleren
  • Werk met een universeel helingspatroon en een toon die transformatie op cellulair niveau brengen
  • Gebruik specifieke technieken voor een lang leven (omgekeerde veroudering) en spijsvertering (voor gewichtsverlies of gewichtstoename)
  • Ondersteun je emotionele en mentale gezondheid
  • Creëer je realiteit in zelfgenezing
  • Maak verbinding met universele overvloed, liefde en wijsheid

Reacties na de workshop

Supercharging brengt Quantum-Touch naar een hoger niveau. Ik was verbaasd over de mate waarin. Ik kon mijn Quantum-Touch-technieken met factor 10 vergroten.
Ik leerde meer over energie in deze twee dagen dan ik ooit had verwacht te weten. - Marilyn Z.

Heel zinvol. Veel geweldige ideeën, veel nuttige informatie. Het was een grote persoonlijke groeiperiode voor mij. - Mel F.

Ik kwam heel veel te weten over energie, ik kreeg alles wat ik wilde en nog veel meer. Dank je! Ik voel me bekrachtigd en in staat om deze energie voor mezelf en voor anderen in de hoogste zin te gebruiken.
- Jan D.

Elke techniek die in de workshop wordt toegepast, gaat vergezeld van individuele instructies. Iedereen die zijn Quantum-Touch ervaring wil intensiveren, volg dan zeker deze workshop! Je zult verbaasd en blij worden!
- Yvonne D.